maanantai 11. helmikuuta 2013

Work, work, work...and Disneyland!

Heipsansaa! Tiedän, että lupasin postailla ahkerammin, mutta nyt syynä postaamattomuuteen ei suinkaan ole se, ettei mitään ole tapahtunut, vaan se, että töissä on ollut aikas kiirettä. On näes pitänyt töissä olla aika paljon, kun parikin työntekijää on ollut sairaana. Lisäksi on tullut luettua pääsykokeisiin, ja käytyä treeneissä. Kampaajalla olen tosin kerennyt käymään, ja on tullut todettua etten millään osaa laittaa etuhiuksiani oikein, ne kun ei oikein tykkää olla sivuotsiksella..
Tässä kuvassa ne nyt on oikein, hmm...
Treeneissä on ollut kivaa, ollaan tehty uusia juttuja ihan mukavasti, ja suurin osa jutuista onnistuukin, mitä nyt tiktokit ei ihan vielä. Mutta onpas meillä ainaskin jo 3 volttibasea! Rahaakin ollaan alettu keräämään, sillä pääsemme 12.4.-15.4 Spring Openiin Pariisin Disneylandiin! Tämä tyttö on überinnoissaan, ainut ulkomaanmatka jolla koskaan olen ollut on ollut Haniaan. Sen voin luvata, että kyseisen matkan jälkeen tämä blogi saa aika monta Disneyland ja Pariisi-kuvapostausta, aion näes kuvata 8GB-muistikorttini täyteen. 
http://weheartit.com/entry/51989304/via/leilacabral#
Ainut, mikä minua pelottaa tuossa matkassa on lentäminen. Tämä tyttöhän on lentopelkoinen isolla L:llä. Eikä tieto siitä, että lento-onnettomuudet ovat harvinaisempia kuin auto-onnettomuudet, helpota pelkoa yhtään. Jokin rauhoittava lääke voisi olla kiva, tai unipilleri, niin nukkuisin Helsinki-Pariisi ja takasinpäin lennot. Koska se on varmaan hauskaa joukkuekavereille katsoa, kun yksi puristaa tuolin käsinojia henkessä hädässä ja kiljuu jos yhtään on ilmakuoppia, koska silloinhan me tietty pudotaan...Joskus pelottaa turhastakin.

Mutta nyt tämä tyttö sulkee koneen, ja alkaa lukea pääsykokeisiin, ihanaa. Hyvää alkanutta viikkoa!
-H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti