sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Juhannus


Paita Ellos, housut ? kengät Vima, laukku ?

Kuvassa näkyy siis jussin aikanen asuni, housut vaihtu mutta paita oli aika lailla aina tuo :D Oon jotenki ihastunu siihen...hmm. Se on itse asiassa nytkin mun päällä..huuups. Toki mulla oli eri vaatteet kun parin kaverin kanssa mentiin perjantaina istumaan terassille ja sen jälkeen Dioneen. Opin itseasiassa kyseisen illan aikana että kaikista korkeimmat korot eivät ole parhain vaihtoehto tanssimiseen...varsinkin kun ne on vähän liian isot ja oot joutunu laittamaan paperia sinne :D

Muuten juhannus oli aikas rauhallinen: käytiin isovanhempien mökillä pe, kotosalla oltiin la, ja nyt sunnuntaina heräsin aamulla töihin. Ja olin myöhästyä sieltä, sillä rakas puhelimeni ei herättänyt mua. Se on tän puhelimen ainut vika (akun kestävyyden lisäksi) että se joskus, äärimmäisen harvoin, sulkeutuu itsestään. Tää tais olla toinen kerta ko se teki noin, ja just näin työaamuna. Eli huomenna laitetaan vanha herätyskello soimaan..

Sitten näistä asukuvista yms. Oma kamerani on rikki (niisk) joten otan kaikki kuvat kännykkäni kameralla, jolloin laatu ei tietenkään ole mikään maailman parhain. Lisäksi Meidän kodissa ei ole minkäänlaista kohtaa, johon kameran vois laskea ja ottaa ajastimella kuvan. Tämän vuoksi asukuvat tulee olemaan tuollaisia hei-katso-otin-kuvan-itsestäni-peilin-kautta. Mutta kuvan laatu+nuo asukuvat paranevat kunhan saan ostettua uuden puhelimen (menee pari viikkoa) ja muutettua pois kotoa (vielä kauemmin), jotta saan semmoisen kivan kuvauspaikan itselleni :)

Mutta nyt valmistaudun kaupungille lähtöön, aion hyödyntää Stockmannin ekan etusetelini ja ostaa uuden vedenkestävän ripsarin :)
-H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti