maanantai 18. kesäkuuta 2012

Oh the Finnish summer...

Näin aluksi: hei kaikki! Lopetin vanhan blogini Life and Love for Books, koska totta puhuen en ikinä saanut aikaiseksi kirjoitettua niitä kirja-arvosteluja. Jolloinka nimi olisi ollut harhaanjohtava. Jotenka tein uuden blogin - girlcalledH:in, joka keskittyy siis vähän kaikkeen mitä elämässäni tapahtuu. Ja koska keksin (nyt vasta), että puhelimeenkin voi ladata Bloggerin, tulen päivittämään tätä myös useammin! Koska rakas uusi puhelimenihan kulkee 24/7 mukanani. Ihan oikeasti. Uusi puhelimeni on muuten Samsung Galaxy xCover, ja olenkin jo koukuttunut koko puhelimeen, plus vielä pariin peliin...mainittakoon Angry Birds. Hih.

Oi tätä Suomen alkukesää...muistan kun pari valmennettavaani nurisivat pari viikkoa sitten että "kesäkuuksihan luvattiin helteitä!" Njoo, ehkä niin, vaan itse olen ainakin oppinut että sääennustukset menee useimmiten pieleen - ja Suomen kesä yleensä alkaa vesisateilla. Vaikka ei siinä, on se kiva jos näin aluksi ei paista aurinko ja ole sitä 30 astetta celciusta, sillä olen aikas tiiviisti kiinni kesätöissä. Niin tiiviisti, etten itseasiassa pääse Oulusta pois kuin heinäkuun 5.-10. päivä. Ja tämähän on outoa minulle, olen yleensä aina kesäisin jossain matkalla perheen kanssa...tosin onhan se kiva tienata rahaakin :D

Joo ja kuviahan rupeaa sitten tulemaan enemmänkin, mm. niitä päivän asu-kuvia. Vaan nyt olen niin rähjäisen näköinen (kiitos iltatyöt ja heti perään aamuvuoro) joten en halua edes peiliin katsoa, saati ottaa teille valokuvia :D Mutta tässäpä pari kuvaa tämän päivän ostoksista:
Lumene Natural Code eye makeup pencils, shades green and peach
Broadway Nails from Stockmann

The fourth book of Song of Ice and Fire series. Love it already!

Garnier deodorant invisimineral
And by the way, how would you guys like it if I wrote in English? Should I write every text only in English, or should I do a little summary in English or in Finnish? Just say what you think of it :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti